METODA DEH®

DEH®, kratica za Dynamic energetic healing, je metoda energijske terapije, ki vključuje energijsko psihologijo, procesno delo in šamanistične tehnike. Čeprav zveni neortodoksno, mnogi ne zanikamo obstoja energije, duhovnosti, in nečesa, kar je večje od nas. V tem smislu se DEH® lahko kombinira s psihoterapevtskim delom, kar izrazito in učinkovito prispeva k psihoterapevtski spremembi.

Včasih se nam lahko zgodi, da smo ozavestili velik del določene teme, a se še vedno ne moremo premakniti naprej. Globoko ukoreninjena bazična prepričanja, energijski vozli in prastari energijski izvori, navadno povezani s travmami različnih vrst, nam preprečujejo, da bi se naravnali na novo in plodno namero, se povezali in prepustili toku življenja ali se počutili varne in podprte z višjimi silami. Te se včasih manifestirajo kot občutek velike radosti, hvaležnosti, lucidnosti in povezanosti s seboj in svetom, spet drugič pa kot male nerodnosti, trenutna disociranost ali veriga nesrečnih naključij.

 

Smo bitja, ki delujejo v kompleksnem in prepletenem sistemu sil in mehanizmi drugih nivojev so zelo drugačni od teh, ki smo jih vajeni. S tem nam energijsko delo pomaga pri hitrejši integraciji in predvsem pri bolj prizemljenem, svetlem in iskrenem srečanju s seboj.