POTEK TERAPIJE

Psihoterapija je prostor, ki si ga vzamemo zase. Za to, kar potrebujemo, in vedno v pravem trenutku. Za nasvet, vprašanja in naročanje sem vam vedno na voljo.
UVODNO SREČANJE

Uvodno srečanje je neobvezujoče in brezplačno. Namenjeno je predvsem medsebojnemu spoznavanju in pridobivanju osnovnih informacij. Je priložnost, da se pogovorimo o vaših stiskah, težavah, željah in pričakovanjih. Razčistimo dileme in vprašanja, povezana s psihoterapijo, načinom dela in možnostjo nadaljnjih srečanj oziroma njihovemu načrtovanju. Predvsem pa je prvo srečanje priložnost, da se spoznamo in se odločimo, ali želimo na to pot stopiti skupaj.

POGOSTOST IN TRAJANJE TERAPIJE

Priporočljivo je, da terapevtska srečanja potekajo redno in kolikor je mogoče neprekinjeno, najbolje enkrat tedensko. Vendar je pogostost srečanj vselej prilagojena vašim željam in stvar skupnega dogovora. Enako velja za trajanje psihoterapevtskega procesa, ki se načrtuje in prilagaja glede na vaše potrebe, cilje in življenjske razmere.

ETIČNI KODEKS

Pri svojem delu sem zavezana popolni zaupnosti ter anonimnosti in delujem v skladu z normativi Etičnega kodeksa Slovenske krovne zveze za psihoterapijo.

CENA
Uvodni razgovor (Individualna psihoterapija)
Brezplačno
Individualna psihoterapija/terapevtsko srečanje (50 min)
50 EUR
Individualna psihoterapija/terapevtsko srečanje (90 min)
80 EUR
DEH/terapevtsko srečanje (90 min)
80 EUR
LOKACIJA

LJUBLJANA

Gosposvetska cesta 5

NOVO MESTO

Mlinarska pot 18

POŠLJITE VPRAŠANJE