IMG_1106 BW

Vsak od nas ima svoja veselja, interese in strasti. Zase lahko brez zadržkov trdim, da me od vedno najbolj zanima človek. To nadvse običajno in naravno bitje, ki tako samoumevno stopa naokrog in na vse sile, ki nanj vplivajo in vsa srečanja, ki ga doletijo, odreagira z mojstrsko lahkotnostjo, je pravzaprav čudežno in v resnici z veliko težavo zaobjamemo vse njegove razsežnosti, skrivnosti in moči. Dejstvo – in izkušnja vseh nas – pa je, da naša življenja in njihove usode ali kontingence niso vedno tako lahkotne in mimobežne. Sama sem v psihoterapiji našla platformo, kjer lahko raziskujem in delujem z največjim veseljem in interesom.

 

Primarno izobrazbo sem zaključila na Fakulteti za družbene vede. Kasneje sem opravila propedevtični študij in zaključila teoretično izobraževanje iz globinskega – psihodinamskega pristopa na Inštitutu za psihodinamsko psihoterapijo. Trenutno sem specializantka psihodinamske psihoterapije in pod mentorstvom supervizorja delujem v okviru zasebne psihoterapevtske prakse v Ljubljani in Novem mestu.

Ob tem sem certificirana terapevtka iz metode DEH® (DEH Certified Professional), specifičnega modela energijske psihoterapije.

Trenutno pa sem v procesu izobraževanja iz kranio sakralne terapije v okviru Akademije za kranio sakralno terapijo (Jean Monnet, Bruselj).